Блог викладача спецдисциплін за професією ПЕКАР. КОНДИТЕР
Бабіч Юлія Григорівна
Главная страница
Кваліфікаційна характеристика
Права та обов'язки здобувачів освіти ПТНЗ
Методичні розробки
Мультимедійні презентації
Нормативні документи
Конспекти уроків
Корисні поради
Підручники
Дистанційне навчання
Портфоліо
Дистанційне навчання (виробниче навчання)
Самоосвіта
ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ 2020-2021 НАВЧАЛЬНИЙ РІК
Підручники
Навчальний посібник до курсу “Технологія кондитерського
виробництва”
Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та мкаронного виробництва
МЕХАНІЗОВАНІ ПРОЦЕСИ І ТЕХНОЛОГІЧНЕ ОБЛАДНАННЯ ПЕКАРЕНЬ
Комментариев нет:
Отправить комментарий
Главная страница
Подписаться на:
Сообщения (Atom)
Комментариев нет:
Отправить комментарий