Блог викладача спецдисциплін за професією ПЕКАР. КОНДИТЕР

Бабіч Юлія Григорівна

  • Главная страница
  • Кваліфікаційна характеристика
  • Права та обов'язки здобувачів освіти ПТНЗ
  • Методичні розробки
  • Мультимедійні презентації
  • Нормативні документи
  • Конспекти уроків
  • Корисні поради
  • Підручники
  • Дистанційне навчання
  • Портфоліо
  • Дистанційне навчання (виробниче навчання)
  • Самоосвіта
  • ДИСТАНЦІЙНЕ НАВЧАННЯ 2020-2021 НАВЧАЛЬНИЙ РІК

Дистанційне навчання


Група №28 "Машиніст тістообробних машин. Пекар. Кондитер."
1.Технологія приготування млинцевого тіста та виробів знього. 
2.Технологія приготування прісно-здобного тіста. 
3.Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом.
4.Формування і випікання виробів з пряничного тіста.
5.Технологія приготування печива.

Тести
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRQhWkBYNtboGk9rOwJSq7Yb-LWprWF0cy05sPc0INcn9uWg/viewform

Отправить по электронной почтеНаписать об этом в блогеПоделиться в XОпубликовать в FacebookПоделиться в Pinterest

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Главная страница
Подписаться на: Сообщения (Atom)

Поиск по этому блогу

Обо мне

Бабіч Юлія Григорівна
Просмотреть профиль

Архив блога

  • ▼  2020 (2)
    • ▼  февраля (2)
      • Магазин
      • реклама

Сообщить о нарушении

  • Главная страница
  • Дистанційне навчання

Магазин

Общее·количество·просмотров·страницы

Тема "Венецианское окно". Технологии Blogger.