Група №28 "Машиніст тістообробних машин. Пекар. Кондитер."
1.Технологія приготування млинцевого тіста та виробів знього.
2.Технологія приготування прісно-здобного тіста.
3.Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом.
4.Формування і випікання виробів з пряничного тіста.
5.Технологія приготування печива.
Тести
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRQhWkBYNtboGk9rOwJSq7Yb-LWprWF0cy05sPc0INcn9uWg/viewform
1.Технологія приготування млинцевого тіста та виробів знього.
2.Технологія приготування прісно-здобного тіста.
3.Технологія приготування пряничного тіста сирцевим способом.
4.Формування і випікання виробів з пряничного тіста.
5.Технологія приготування печива.
Тести
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfRQhWkBYNtboGk9rOwJSq7Yb-LWprWF0cy05sPc0INcn9uWg/viewform
Комментариев нет:
Отправить комментарий